Fatbike – hauskin tapa nauttia pyöräilystä ympäri vuoden!

 

Fatbike-polkupyörät ovat uusi upea tapa nauttia ulkoilusta ja luonnosta ympäri vuoden. Alaskassa kehitetty ”fättäri” perustuu suomalaisillekin tuttuun maastopyörään – erona on huomattavasti tuhdimmat renkaat. Niiden ansiosta pyörää rullaa vaivattomasti kaikilla alustoilla, lumesta turpeeseen ja juurakkoon. Fättärillä ajaminen on helppoa. Se on ketterä ja kevyt poljettava ja sopii kaikille.

Kesäisin palvelemme Helsingin edustalla Vallisaaressa ja Kuninkaansaaressa. Talvisin fatbike-retket ja -vuokraukset järjestyvät Pyhä-Luoston alueella Lapissa.

Vallisaari ja Kuninkaansaari, kesä 2017. Opastettu fatbike-retki (ryhmäkoko 1-9 henkilöä):

Opatettu luontoseikkailu ja aikamatka. Opas kietoo Vallisaaren luonnon, historian ja pyöräilyn ainutlaatuiseksi elämykseksi. Vauhdiltaan leppoisat fatbike-retket eivät edellytä kovaa kuntoa tai maastopyöräilykokemusta. Ne soveltuvat 160-210 senttisille ulkoilijoille (lapsille sopivat fatbiket saapuvat toukokuun aikana). Tunnin retken hinta on 39 €, sen puitteissa pääsee tutustumaan Vallisaareen tai Kuninkaansaareen tai Vallisaaren suljettuun eteläkärkeen. Vallisaaren ja Kuninkaansaaren kattava kahden tunnin fatbike-kierros maksaa 49 €. Molemmat saaret sekä Vallisaaren suljetun eteläkärjen sisältävän kolmen tunnin opastuksen hinta on 59 €. Kesäkuusta alkaen tarjolla on myös uoutdoor-seikkailutuote, jonka puitteissa pääsee paitsi ajamaan fatbikellä, myös kiipeilemään puissa ja/tai kalliolla sekä sup-melomaan. Tuotteen kesto on kolmisen tuntia, hinta 69 €.

Huom., Vallisaareen suljettuun eteläkärkeen pääset tutustumaan myös tunnin fatbikeretkellä (39 €/hlö).

Hinta sisältää opastuksen lisäksi laadukkaan fatbiken ja kypärän vuokran sekä kuksallisen lappilaista pakuriteetä luonnon helmassa nautittuna.

Opastettu kierros käynnistyy tarvittaessa yhdellekin asiakkaalle, joten lähdöt ovat takuulähtöjä jos pyöriä ja oppaita on vapaina. Asian voi varmistaa varaamalla fatbike-retken puhelimitse tai s-postitse viimeistään edellisenä päivänä klo 17 mennessä.

Vallisaaressa ei ole valitettavasti fatbike-vuokrausta. Mantereella Helsingissä pyöriä vuokrataan ennakkovarausten mukaisesti.

Tiedusteluihin vastataan s-postitse osoitteessa info@blissadventure.fi sekä puhelimitse numerossa 040 530 2206.

 

BLISS ADVENTUREN FATBIKE-PALVELUT LAPISSA

Pyhä ja Luosto tarjoavat upeat puitteet paksupyöräilyyn. Talvireitistön helmi on ainutlaatuinen fättärikäyttöön räätälöity reitti Pyhä-Luoston kansallispuistossa – ainoa lajissaan Suomessa! Kesäreittejä on alueella useita. Lähde mukaan opastetulle fatbike-retkelle tai vuokraa pyörä omaan käyttöösi. Opastetut retket painottuvat talvikauteen, kesäisin Pyhältä löytyy valikoima laadukkaita fatbikeja vuokrakäyttöön.

Bliss Adventure käyttää Kona-, Felt-, On-One- ja White-paksupyöriä. Varaa opastettu retki tai vuokrapyörä hyvissä ajoin, niin varmistat, että saat oikeankokoiset ajopelin allesi.

 

Opastettu fatbike-retki Pyhä-Luostolla (ryhmäkoko 2-7 henkilöä):

• 77 euroa/henkilö. Sisältää pyörävuokran, opastuksen, kypärän ja kuumat juotavat.

Fatbike-vuokrahinnat, sisältävät kypärän ja tarvittaessa otsalampun:

• Puoli päivää (4 h) 40 euroa
• Koko päivä (8 h) 60 euroa
• Useamman päivän vuokra: toisesta päivästä alkaen alennus -20 prosenttia
• Pyörän toimittaminen asiakkaan osoitteeseen: Pyhätunturi 20 euroa, Luosto 40 euroa (sisältää tuomisen ja noudon)