Hyppää kyytiin ja cruisaile Pesällä, nelivetoisella maastokuormurilla, parhaille puuteripaikoille! Mukaan mahtuu kuusi matkustajaa kuskin ja kokin lisäksi. Takamaastoreissuilla lumilla mukana liikkuu aina myös paikalliset olosuhteet tunteva vapaalaskuopas.

Ensimmäinen Pesä-tuote on jo myynnissä brittikumppanimme Much Better Adventuresin kautta. Uusia julkaistaan pian.


Reilu maavara, neliveto ja lumelle sopivat karkeat renkaat vievät Pesän perille asti. Kuva otettu Tamokissa Pohjois-Norjassa huhtikuussa 2017. Kävimme tutustumassa olosuhteisiin ja paikallisiin yhteiskumppaneihin – todeten molemmat erinomaisiksi. Viikon mittaiset Tamok-vapaalaskutuotteet hinnan ja muut tiedot pääsemme kertomaan marraskuussa 2017. Vastaava viikon retki tulee tarjolle myös Suomen Lapin parhaille offareille.

Pesässä nukkuu kuusi takamaastomatkailijaa makoisasti. Lämmöstä pitää huolta takka, lattialämmitys ja myös polttoainekäyttöinen lisälämmitin, webasto.

Ryhmän ja reissun tarpeisiin joustavaksi suunniteltu matkustamo käsittää makuupaikat kuudelle, ruokailuryhmän, korkeatasoisen keittiön ja eko-wc:n.
Hyvä ruoka on iso osa Pesä-reissun anatomiaa. Sapuskaa pitää olla runsaasti ja sen on oltava erittäin maukasta. Siksi käytämme vain parhaita paikallisia raaka-aineita ja ruoat valmistaa ammattikokki.

Kiinnostuitko? Lähetä sähköpostia meille osoitteeseen info@blissadventure.fi ja tiedät ensimmäisten joukossa, kun hinnat ja retkien saatavuus saadaan lyötyä lukkoon.